top of page

Αποστολές

Αποστολές Εντός Ελλάδας

 

Για αγορές εντός Ελλάδος και για ποσά άνω των 50€, η αποστολή γίνεται δωρεάν με courier.

Για ποσά έως 50€ υπάρχει χρέωση 5€ ανά τεμάχιο

Σε περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή δεν υπάρχει επιβάρυνση.

 

 

Αποστολές Εκτός Ελλάδας 

 

Για αγορές από λοιπές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του juniorkidshoes@gmail.com, αναφέροντας την ακριβή διεύθυνση σας και θα σας αποσταλεί απαντητικό μήνυμα με το ακριβές κόστος αποστολής

 

 

Παράδοση Προϊόντων 

 

Εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Τρόποι Πληρωμής

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 

 

Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή της εταιρείας με διακριτικό τίτλο " JUNIOR ". Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.  

2.  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Με κατάθεση σε ένα από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς: 

    α. Eurobank: GR9702601190000950100714015

    β. Alphabank: GR2301401650165002002003187

    γ. Πειραιώς: GR9701721520005152082980132

    δ. Εθνική: GR9101103980000039840313348

Δικαιούχος ΒΑΡΒΕΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Χωρίς έξτρα έξοδα

Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς των χρημάτων επιβαρύνουν αποκλειστικά των πελάτη, διαφορετικά το κατάστημα μπορεί να ακυρώσει την αγορά και να επιστρέψει το αντίτιμο αφαιρούμενες τις όποιες τραπεζικές κρατήσεις.

Η αποστολή εκπληρώνετε μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης, και εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

 

Αποδεκτές κάρτες : Όλες οι πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard, American Express, Diners, Maestro, Masterpass).

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.juniorkidshoes.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες.  

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα μέσω STRIPE.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. 

Επιστροφές

Επιστροφές Εμπορευμάτων  

 

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός επτά (7) ημερών από την παραλαβή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) «juniorkidshoes@gmail.com» γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια συνεργάτης από την εταιρεία μεταφορών θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παραλαβή του δέματος επιστροφής.

Προϋποθέσεις επιστροφής :

1. το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί

2. η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών

3. το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)

4. και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος όπου κοστίζουν 2€.

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

Προβληματικά ή Λάθος Προϊόντα  

 

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος .

 

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας, σάς παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα..

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα.

 

Αλλαγή Προϊόντος  

 

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο e-mail επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας.

Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του θα πρέπει να είναι άθικτη.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απ ευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2261028918

Ακύρωση Παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2261028918 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

bottom of page